Geen categorie

KOM GENIETEN IN ONZE BRASSERIE!

Onze brasserie bevindt zich net buiten het centrum van Cuijk, maar is zeker een bezoek waard! Strijk neer om te genieten van een heerlijke kop koffie, een verfrissend drankje, een lekkere lunch, een smaakvol diner of een gezellige borrel én natuurlijk het prachtige uitzicht over de Maas. Buiten onze kaart verrassen wij je graag met onze high tea | wine | beer of het drie-gangen maandmenu van de chef. 

Onze sfeervolle brasserie en zonovergoten terras, vormen de perfecte uitvalbasis voor een gezellige aangelegenheid met vrienden of familie of tijdens een actieve middag in het land van Cuijk. Ons team zorgt ervoor dat je, je direct thuis voelt!
Je bent zeven dagen in de week welkom van 9.00 uur tot sluit. 

Brasserie de Poorten | Cantheelen 6 21 | 5431 MC Cuijk
0485-844 412 | genieten@brasseriedepoorten.nl | www.citaxpersonenvervoer.nl