Geen categorie

Café de Fiets Nijmegen

Gezellig borrelen met al je vrienden, collega’s of familie. Je avond- en middaguit begint nergens zo goed als bij Café de Fiets.

Met een toplocatie in het centrum van Nijmegen en een warme ambiance, zit je hier altijd goed.  Voor de echte bierdrinker zijn er maar liefst 42 verschillende speciaalbieren op fles. Naast deze speciaalbieren hebben we maar liefst 50 shots, dus voor ieder wat wils. Bij sommige shots is de bereiding er van al een beleving op zich.

 

** Altijd Feest**

Atijd Feest in de Fiets. Dit komt mede doordat in dit gezellige, bruine (studenten)café een avondje stappen regelmatig eindigt in een feestje dat tot in de vroege uurtjes kan doorgaan. Van jong tot oud, van student tot nooit afgestudeerd; iedereen weet de weg te vinden. Om het Feest helemaal compleet te maken hebben we diverse leuke acties en thema avonden.

Allerlei muzieksoorten komen voorbij, met als enige doel het zo gezellig mogelijk te maken voor iedereen. Van maandag tot en met donderdag staan vooral de studenten in de spotlight, aangevuld met vaste Fiets-bezoekers. 

Café de Fiets Grotestraat 8   

Afbeelding kan het volgende bevatten: fiets en buiten                                                                vervoer van deur tot deur gratis héén! download de taxi-app op www.citaxpersonenvervoer.nl