Geen categorie

StartUp Nijmegen

Je ontkomt bijna niet aan de hittegolf die Nederland heeft getroffen, bijna niet aangezien we bij StartUp Nijmegen in iedere ruimte gloednieuwe airco’s hebben hangen. Zelfs in alle spreekruimtes. Zodat jij gewoon lekker koel kan doorwerken aan je onderneming! Benieuwd naar deze bruisende werkplek in Nijmegen? Ga dan naar www.startupnijmegen.nl of kom langs op het Stationsplein 26 en bel even aan!

Startup Nijmegen biedt zekerheden die in andere (werk)situaties, bijvoorbeeld thuis, niet te vinden zijn:

 • StartUp-ondernemers groeien harder dan thuiswerkers.
 • Biedt de meest uitgebreide en ondernemende werkomgeving.
 • Hanteert de laagste tarieven in de markt.
 • Is de gezelligste ondernemerscommunity van Nijmegen.
 • Aanwezigheid aanjager die jou helpt en wegwijs maakt.
 • Groot ondernemersnetwerk, met interessante contacten.
 • Wifi, koffie, overlegruimtes en werkplekken.
 • Altijd toegang 24 uur per dag | 7 dagen per week.
 • Iedere week adviseurs/experts aanwezig voor vragen.
 • Interessante collega-ondernemers voor inspiratie en hulp.
 •  

Bij Startup Nijmegen is het ‘hip & happening’. Maar dat niet alleen. Ook inhoudelijk is Startup Nijmegen een robuust en bewezen concept. Niet voor niets staan partners uit het bedrijfsleven en (semi)overheid in de rij om op gezette tijden door middel van groepspresentaties of spreekuren één-op-één kennis en kunde met de Startup-community te delen. Alle disciplines die raakvlak hebben met het ondernemen worden door die partners gedekt.