Geen categorie

Bastion Hotel Nijmegen

Verblijf in Hotel Nijmegen

Bastion Hotel Nijmegen heeft 40 comfortabele kamers. Het driesterrenhotel in Nijmegen ligt dicht bij de A73 en op loopafstand van het treinstation en het Goffertpark. Het hotel is gemakkelijk bereikbaar zowel met de auto als met het openbaar vervoer. De goede locatie is een uitstekende toegang tot het centrum van Nijmegen. 

Tijdens hun verblijf kunnen gasten hun auto gratis naast het hotel parkeren. Het hotel is een ideale optie voor een weekend Nijmegen.

 • Gratis WiFi in het hele hotel, inclusief de kamers

 • Gratis parkeren bij het hotel in Nijmegen

 • Het hotel is gemakkelijk met de auto te bereiken

 • Gezellige bar en à-la-carterestaurant

 • Dichtbij het centrum van Nijmegen

  Comfort Kamer

  Oppervlakte 18 m2 – Douche – Gratis wifi – tv

  Twee eenpersoonsbedden, een lcd-flatscreen-tv, een kluisje, een telefoon, een ruim bureau, een koelkast, koffie- en theefaciliteiten, een badkamer met douche en toilet en gratis WiFi. Alle kamers zijn rookvrij.

  Bastion Hotel Nijmegen
  Neerbosscheweg 614 
  6544 LL Nijmegen
  +31 (0) 24-3730100

  In de omgeving van Nijmegen

  Locatie en toegankelijk

  Ons hotel in Nijmegen is gemakkelijk te bereiken met de auto, omdat het dicht bij de A73 ligt. Het centrum van Nijmegen ligt op 3 kilometer van het hotel. Het hotel biedt gratis parkeergelegenheid voor zijn gasten. Per bus is het centrum ook gemakkelijk te bereiken. 

  Om ter voet bij ons hotel in Nijmegen, volg de volgende route. Indien je op de kruising bent van de Graafseweg en de Neerbosscheweg zie je een appartementencomplex direct aan je snelweg liggen. Loop naar het appartementencomplex heen en lus links naar het complexe heen. Zie je Bastion Hotels al voor je liggen.

  De Hanzencity is de oudste stad van Nederland en vierde in 2000 haar 2000-jarig jubileum. Cultuur, sport, evenementen, winkelen, uitgaan op de Waal en een variatie van de natuurlijke omgeving zijn woorden die doen nadenken over de bruisende stad Nijmegen.

  De groene omgeving biedt veel mogelijkheden voor fiets- en wandelfanaten. De rivieren Rijn, Maas en Waal en het Reichswald in Duitsland zijn vlakbij.  www.citaxpersonenvervoer.nl