Geen categorie

LA DOLCE VITA

Stap bij ons binnen en geef je over aan een avond genieten op z’n Italiaans. Start met een weldadige plank vol antipasti, met de mooiste Italiaanse ingrediënten. Dat smaakt vast naar meer…

Italianen eten vervolgens hun pasta als een voorgerecht. Wij bereiden onze pasta’s zo puur mogelijk, zodat je geniet van die échte verse Italiaanse smaken. Liever de pasta als hoofdgerecht? Geen probleem!

Op naar het hoofdgerecht! Onze chef bereidt authentieke gerechten. En natuurlijk mogen de echte familierecepten van ‘La Nonna’ niet ontbreken.

Sluit de avond af met een goede espresso, eventueel vergezeld van een likeur of grappa. Zin in zoet? We heten niet voor niets ‘La Dolce Vita’…

Hopelijk weten we Italië zo een stukje dichterbij te brengen. Geniet ervan!
Maartje

Een bijzondere gelegenheid of iets te vieren? La Dolce Vita biedt groepen de mogelijkheid om te kiezen uit een van onze speciale menu’s voor een onvergetelijke avond. Proef van onze authentieke Italiaanse keuken en ervaar de Italiaanse smaken en sferen in goed gezelschap. Reserveren hiervoor kan per mail of telefoon. Bijzondere wensen en allergieën gelieve door te geven bij de reservering.

U VINDT ONS

Berg en Dalseweg 32
6521 JH Nijmegen


NEEM CONTACT OP