Geen categorie

Hotel De Prince

Dit hotel, dat zich in verschillende monumentale gebouwen in het stadscentrum bevindt, ligt op 10 minuten wandelen van het treinstation van Nijmegen. Hotel De Prince heeft een wellnesscentrum in de 15e-eeuwse kelder die tegen een toeslag kan worden gebruikt. Deze privéspa beschikt over een sauna en een bubbelbad.

Hotel De Prince beschikt over een eigen ingang en gratis WiFi. Alle kamers zijn voorzien van een tv, een eigen of gedeelde badkamer en thee- en koffiefaciliteiten.

U kunt elke dag genieten van een ontbijt met versgebakken brood in restaurant Sixty-Four. Er wordt ook speciale koffie in tal van smaken aangeboden. Restaurant Sixty-Four serveert gegrilde gerechten en hamburgers. Bij de roomservice kunt u drankjes en hamburgers bestellen.

Tegen een toeslag kunt u gebruikmaken van de spa van de accommodatie, met onder meer een sauna, een stoombad en een bubbelbad. In de middeleeuwse kelder staan ​​ook een paar ligstoelen.

Hotel De Prince ligt op 10 minuten wandelen van het Museum Het Valkhof. Met de auto bent u in 25 minuten in Arnhem. Het is 35 minuten rijden naar het nationale park De Hoge Veluwe. 

Volgens onafhankelijke beoordelingen van gasten is dit hun favoriete buurt van Nijmegen.

Stellen kunnen met name de locatie waarderen — ze gaven een score van 8,9voor een reis voor twee.

Lange Hezelstraat 44, 6511 CK Nijmegen

                                                                                                                www.citaxpersonenvervoer.nl