Geen categorie

Doppio Espresso Nijmegen

Our Story

„We love to make coffee for the city that loves to drink it” Elke dag staan we midden in Nijmegen klaar om jouw favoriete koffie te maken. Bij ons kun je binnen stappen om bij te kletsen, te genieten, tot rust te komen of te werken. Kortom jouw centrale plek in de buurt. Elke dag hebben wij één doel: mensen blij maken en met een goed gevoel huiswaarts laten gaan. Graag doen we iets extra’s voor de buurtbewoners, een leuke (flex) plek creëren waar mensen graag bij elkaar komen en genieten van al het lekkers wat wij te bieden hebben.

„Live begins after coffee” Elke dag staan we vanaf 08:30 uur voor je klaar met ontbijt bestaande uit croissants met jam of kaas, yoghurt met muesli, vers geperste jus d’orange en heerlijke koffie. Voor een licht ontbijtje, die je ook snel (to go) mee kunt nemen onderweg naar werk, college of mee terug naar huis voor het lekkerste ontbijt op bed. Ben je liever je gelijk op de hoogte zijn van het nieuws; begin je dag dan ontspannen met een van onze kranten en espresso erbij. Wij helpen je graag de dag goed te beginnen. Onze drielaagse Italiaanse Tosti is altijd een goed idee; als laat ontbijt, middagsnack of lekkere lunch, hij kan altijd! Maar onze lunchkaart heeft veel meer te bieden zoals diverse rijk belegde broodjes, grilled sandwiches en salades.

Met de lunch even op adem komen, zakelijke of een heerlijke lange lunch om bij te praten, wij staan altijd voor je klaar. Wil je iemand thuis, in het park of op kantoor verrassen met een geweldige lunch?
Dat kan natuurlijk altijd, wij zorgen dat alles handig to-go is mee te nemen. Voor wie onder het genot van een goede koffie zijn e-mail willen checken of een plek zoekt voor een zakelijke lunch, beschikt Doppio Espresso over gratis WiFi (+ WiFi Printer) en een grote hoeveelheid stopcontacten, top flexplek/werkplek!!! ,,Happiness is homemade… and a little by us” De zoetekauw kan bij ons ook zijn hart ophalen; onze gebaksvitrine is dagelijks gevuld met een wisselend assortiment van taart, muffins en cookies.

Nieuwsgierig? Kom maar proeven! Passie, kwaliteit en innovatie staan bij ons voorop. Wij staan dan ook altijd open voor leuke ideeën en samenwerkingen. Heb jij bijvoorbeeld een tof idee voor een koffiecreatie of leuke actie? Laat het ons weten! Dan kunnen we samen kijken of het een tof doppio-waardig en haalbaar idee is. Kortom, wij zijn een werkplek, ontmoetingsplek, vergaderplek, flexplek, werkplek, studieplek en chillplek in één. Wat de reden van je bezoek ook is, wij verblijden je graag met heerlijke koffie, thee, ontbijt, lunch én natuurlijk gebak, met als doel een glimlach op je gezicht toveren. Wij kijken er nu al naar uit om jouw snel (weer) jouw favoriete koffie te mogen maken (en je uit te dagen in je koffie wereld)!

Tot snel! Locatie: Doppio Espresso Plein 1944 nr: 90 6511 JE Nijmegen 024 737 0078

                                                                                                                                                                                                                         www.citaxpersonenvervoer.nl