Geen categorie

Fletcher Hotel-Restaurant Erica****

Elkaar het jawoord geven is een heel bijzonder moment. Deze onvergetelijke dag staat volledig in het teken van jullie liefde en verbondenheid. Een unieke locatie  en perfecte styling maken jullie bruiloft compleet, voor zowel jullie als voor de gasten. Willen jullie trouwen in een sprookjesachtig kasteel of voormalig Koninklijk Paleis? Of willen jullie liever jullie huwelijk vieren in een eigentijdse beachclub midden op het strand? Fletcher Hotels beschikt over unieke trouwlocaties in Nederland die ieder perfect aansluiten op jullie wensen. Ontdek onze bijzondere trouwlocaties!

Bij Fletcher Hotels zijn jullie verzekerd van dé perfecte huwelijksdag. Niet alleen jullie ceremonie kan plaatsvinden op één van onze officiële trouwlocaties, maar ook jullie receptie, huwelijksdiner of trouwfeest. Geniet bijvoorbeeld in een gerenommeerd restaurant van culinaire hoogstandjes en sluit de mooiste dag van jullie leven af met een fantastische feestavond. Uiteraard kunnen jullie en jullie gasten aansluitend overnachten in het comfortabele hotel, waar jullie heerlijk kunnen bijkomen van deze onvergetelijke dag.  Kortom, de mogelijkheden zijn eindeloos.
Midden in de bossen van het Gelderse Berg en Dal, vindt u de officiële trouwlocatie Hotel-Restaurant Erica. Het voormalige landhuis beschikt over een riant park met een romantisch wit prieel en diverse sfeervolle zalen die geheel naar uw wens aangekleed kunnen worden.

Fletcher Hotel-Restaurant Erica
Molenbosweg 17
6571 BA Berg en Dal
024 – 684 35 14