Geen categorie

Paasbrunch

Pasen vier je samen!

Lekker lang tafelen met de hele familie, dat doe je natuurlijk tijdens de paasdagen met een uitgebreide brunch. Eigenlijk is een brunch het beste van twee werelden; een perfect excuus om even wat langer uit te slapen en direct aan te schuiven aan een tafel vol lekkers.
Kortom, een laat ontbijt maar een vroege lunch. Heerlijk toch?

Kom tijdens de paasdagen samen genieten van onze royale Paasbrunch vanaf €24,50 per persoon. Een buffet vol warme en koude gerechten, hartig maar ook zoet, verse broodjes en luxe Paasbroden. Een ruime keuze aan vleeswaren, kaassoorten en zoet beleg, rauwkostsalades, vers fruit en onbeperkt zuivel, koffie en luxe thee. Uiteraard zullen de verse eieren op het buffet niet ontbreken.

Vanaf 11:30 uur ontvangen wij je graag in ons restaurant.

Vergeet niet om tijdig te reserveren.

Vrolijk Pasen!

Restaurant Villa

  • Frans georiënteerde keuken
  • Sfeervol Villa Restaurant
  • Gezellige bar
  •  
Het Villa Restaurant in Berg en Dal heeft een Frans georiënteerde keuken met Mediterrane invloeden.
Ook biedt de keuken diverse seizoensspecialiteiten aan. Restaurant Villa is de ideale locatie om te lunchen of culinair te dineren.Fletcher Hotel-Restaurant Erica
Molenbosweg 17
6571 BA Berg en Dal
024 – 684 35 14